Onderhoud

Ieder mechanisch apparaat heeft onderhoud nodig, ook uw auto. Daarom is regelmatig onderhoud zo belangrijk. Alhoewel de apk essentieel (en verplicht) is voor uw auto, is dit toch slechts een moment opname. Als u uw auto regelmatig laat controleren, verkleint u de kans op pech onderweg én op ongelukken. Aan een auto in topconditie worden defecten bovendien eerder herkend. Als ze dan tijdig kunnen worden verholpen, spaart u onnodig dure reparaties op een later moment uit.

Goede momenten voor zulke periodieke controles zijn voorafgaand aan de vakanties. De meeste kilometers legt uw auto af van en naar uw vakantiebestemming. Deze afstanden worden vaak in één stuk gereden en u wilt die afstanden natuurlijk met een gerust gevoel afleggen. Pech onderweg is bovendien het laatste waar u in uw vakantie op zit te wachten.

Daarnaast heeft u in de zomer met hitte en pollen te maken? Doet uw airco het nog goed? Is uw pollenfilter schoon? In de winter kunnen extreme kou en gladde wegen u voor uitdagingen stellen. Dan is het belangrijk dat uw auto altijd start en van de goede banden is voorzien. Bereid uw auto dus voor op elk seizoen en elke vakantie en maak vandaag nog een afspraak met Autobedrijf Rozendaal in Groot-Ammers.

 

Contact

We kunnen helaas nu even niet reageren, maar je kunt altijd een berichtje achter laten! We proberen altijd binnen 48 uur te reageren!