Over
Autobedrijf Rozendaal

Autobedrijf Rozendaal

Autobedrijf Rozendaal is een professioneel automobielbedrijf in de omgeving Groot-Ammers, opgericht in 1964. Voor betrouwbare occasions bent u bij ons aan het goede adres. Wij kijken graag verder dan alleen onze eigen occasions, dus mocht u op zoek zijn naar een auto die wij niet in onze showroom hebben staan, kijken wij graag met u mee.

Niet alleen voor occasions, maar ook voor nieuwe auto’s kunt u bij ons terecht. We leveren alle merken, hebben vakkundig opgeleide automonteurs en onze occasions boven de €4500,- worden geleverd met de BOVAG garantiepas en kilometerverantwoording (mits anders overeengekomen). Tevens zijn wij aangesloten bij de werkplaatsformule AutoCrew.

Wat is werkplaatsformule AutoCrew?

Autobedrijf Roozendaal werkt onder andere met de werkplaatsformule: AutoCrew van Bosch. Het draait nou eenmaal om kwaliteit. Heeft u vragen en/of opmerkingen? U kunt altijd bij ons terecht, want we hebben verstand van alle automerken, ook die van u. De grootste voordelen van deze werkplaatsformule AutoCrew zijn:

 • De vakmensen van Autobedrijf Rozendaal worden bijgeschoold door verschillende opleidingscentra van Bosch.
 • We hebben een partnership met Bosch en gebruiken altijd de laatste ontwikkelingen en technieken.
 • Wij bezitten documentatie van alle merken en modellen, dus ook die van u!
 • Wij maken gebruik van de apparatuur van Bosch.

Bij Autobedrijf Rozendaal verzorgen wij voor u de jaarlijkse Apk-keuring, doen we service en onderhoud volgens de Bosch kwaliteitseisen en stellen we diagnoses vast met diagnoseapparatuur. Wij streven altijd naar de beste hulp met de AutoCrew Pechhulp, schadeherstel en u krijgt goed zicht met de ruitenwissers van Bosch.

Diensten

Wij hebben een constant aanbod van door ons kritisch geselecteerde occasions, die wij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Wij nodigen u graag uit ons bedrijf te bezoeken voor een bakje koffie!

Wij verzorgen voor u:

 • Reparatie van alle automerken
 • De jaarlijkse APK-keuring;
 • Drie maanden garantie op alle reparaties;
 • De uitlijning van uw auto;
 • Diagnose met geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch;
 • AutoCrew Pechhulp;
 • Goed zicht met ruitenwissers van Bosch.

Begin je occasion bij Autobedrijf Rozendaal

Het bieden van service en kwaliteit is voor Autobedrijf Rozendaal in Groot-Ammers een belangrijk doel. Onze occasions zijn allemaal betrouwbare en veilige occasions. Auto’s die bij ons verkocht worden, zien wij als een visitekaartje en daar staan wij dan ook volledig achter.

Al onze reparaties worden volgens het fabrieksvoorschrift uitgevoerd. Daarnaast worden reparaties en het onderhoud uitgevoerd met de moderne apparatuur van Bosch. Hierdoor is de kwaliteit van de reparaties altijd hoog en kunt u weer met een gerust hart de weg op!

Door onze jarenlange ervaring met diverse merken zijn wij een juiste partner voor compleet wagenparkonderhoud. Heeft uw bedrijf een wagenpark met diverse merken en types, kies dan zeker voor ons! Een vast aanspreekpunt voor al uw auto’s, in combinatie met onze bekende service en kwaliteit, betekent voor u lagere kosten en een zorg minder. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Wij staan u graag, geheel vrijblijvend, te woord in onze showroom. Tot ziens bij autobedrijf Rozendaal!

Contact

We kunnen helaas nu even niet reageren, maar je kunt altijd een berichtje achter laten! We proberen altijd binnen 48 uur te reageren!